Gran dia de futbol per la llengua

Gran dia de futbol per la llengua

L’equip femení de l’Agrupació, convidat a Sant Cebrià de Vallalta en el marc del Correllengua 2024

Diumenge passat, 21 d’abril, Sant Cebrià de Vallalta va celebrar l’edició anual del Correllengua: una jornada dedicada a valorar i defensar el català i aquest any, a més, a retre homenatge pòstum a la lingüista M. Carme Junyent. Dins del programa d’activitats, el migdia estava reservat pel “Partit per la llengua” disputat entre el conjunt local i l’equip Femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Un escenari perfecte on les blaugrana van jugar coralment en atac i amb contundència al darrera, aconseguint així un resultat final de 0-8.

El marcador però, no reflecteix l’alt nivell de les cebrianenques que competeixen a la lliga de la comarca. La seva regularitat va ser clau per exigir esforços a la defensa culer en més d’una ocasió. La portera i capitana de l’AJ FCB Femení, Cristina Molina, va evitar que perforessin la porteria amb intervencions de molt mèrit. A l’altre àrea, l’atac va estar de dolç. Aquest fet es va traduir amb un gran ventall de golejadores: Vanessa Romero (2), Goretti Donaire (2), Gemma Giró (2), Esther Torrecilla i Núria Suñé.

Partit AJ FCB Femení Cebrià - 2

Abans del partit, el directiu de l’àrea esportiva de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona Rafael Zuviría i la delegada institucional Carme Nieto van oferir uns obsequis a l’alcalde de la municipi, el Sr. Albert Pla i al president de l’entitat, el Sr. Josep Mª Pla. També hi va ser present l’adjunt a l’àrea esportiva, Paco Gómez.

Les convocades pel partit per part de l’AJ FCB Femení van ser: Cristina Molina, Gemma Giró, Silvia Vives, Flor de Luna Pila, Vanessa Romero, Esther Torrecilla, Núria Suñé, Laia López, África Ocaña, Goretti Donaire, Marta Melgosa i Carla Tomàs. Al cos tècnic, l’entrenador Joan Carles Hidalgo, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut