A Sentmenat, el futbol es transmet de filles i fills a mares

A Sentmenat, el futbol es transmet de filles i fills a mares

L’AJ FCB Femení s’ha enfrontat a l’equip de nova creació on juga una cara reconeguda amb passat blaugrana.

Diumenge passat, 29 d’abril, l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona es va desplaçar al Vallès Occidental per a jugar davant l’equip femení de l’EFB Sentmentat. Les locals són un combinat de nova creació que té una estructura singular: la plantilla està formada per jugadores i mares dels nens i nenes que juguen a l’escola de futbol base del Club. Sens dubte, una iniciativa que reforça el lligam entre mares i fills gràcies a la passió que els uneix.

El partit es va desenvolupar amb un clar domini blaugrana, on gairebé totes les jugadores de camp van aconseguir marcar. Tret d’això, les locals també van perforar la porteria visitant a l’últim minut de partit... I la golejadora va ser una vella coneguda del futbol femení del Barça: Sheila Sanchón, jugadora del primer equip entre els anys 2004 i 2009. El resultat final va ser de 1-15 favorable al conjunt culer.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada per Carme Nieto, delegada institucional, fent entrega d’un obsequi a la presidenta i jugadora de l’entitat, Mª Victoria Martínez.

La convocatòria de l’AJ FCB Femení va estar formada per les jugadores Cristina Molina, Pau Ferré, Susana Galiana, Esther Inglés, Vanessa Romero, Esther Torrecilla, Cristina Jiménez, Aury Granero, Marta Castany, Laura Caballero, Núria Suñé i Silvia Mariano. Al cos tècnic, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

240429 Foto Final Femení

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut