“Em va impressionar trobar-me al mateix vestuari amb Neeskens, Krankl o Asensi, a qui jo col·leccionava”

“Em va impressionar trobar-me al mateix vestuari amb Neeskens, Krankl o Asensi, a qui jo col·leccionava”

Manolo Martínez Toral, Joaquín Albaladejo i Albert Tomàs són els convidats del pòdcast de l’Agrupació, presentat per Juan Manuel Asensi

Manolo Martínez Toral, Joaquín Albaladejo i Albert Tomàs són els exjugadors del FC Barcelona convidats al pòdcast de l’Agrupació de Jugadors, i que està presentat pel president de l’entitat, Juan Manuel Asensi. En el nou capítol de “Leyendas Barça al Micrófono”, ja disponible a Spotify, conversen sobre els seus orígens com a futbolistes, que en el cas de Manolo i Tomàs va ser en els tornejos socials del FC Barcelona, porta d’entrada a l’aleví. Albaladejo va viure el mateix inici però en aquest cas a Alacant, d’on era originari.

El dia del debut al primer equip centra part del contingut del capítol. En el cas de Manolo, explica que l’oportunitat li va arribar just després de la final de la Recopa de Basilea, per donar descans als jugadors titulars. “Em va impressionar trobar-me al mateix vestuari amb personatges com Neeskens, Krankl o Asensi, futbolistes a qui col·leccionava”, confessa. Per la seva banda, Albaladejo recorda un dels seus primers partits amb el primer equip, en un torneig d’estiu a Cadis on el Barça va jugar la final de consolació amb el Santos de Pelé: “vaig substituir Quique Costas amb la instrucció de marcar a Pelé, que va acabar transformant un penal que li vaig fer jo”. Albaladejo encara guarda la samarreta que li va donar l’astre brasiler al final del partit.

Dels 3 convidats al pòdcast, l’Albert Tomàs és qui va tenir experiència futbolística a l’estranger, concretament al Vissel Kobe japonès, entrenat per Benito Floro. En guarda una “bona experiència, tot i que complicada, sobretot per l’idioma”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut