Solidaris amb les cardiopaties congènites

Solidaris amb les cardiopaties congènites

L’AJ FCB Masculí juga en l’homenatge al Pol, un jove de Santa Maria de Palautordera que va morir a causa d’una malformació del cor

Dissabte 11 de maig, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar a Santa Maria de Palautordera el partit “Batego per Tu”, a benefici a l’Associació de Cardiopaties Congènites. El matx se centrava en recordar a en Pol Tutusaus Giró, el jove palauenc de 15 anys que va perdre la vida a causa d’aquesta malaltia ara fa mig any. La tribuna del municipal es va omplir per a homenatjar-lo, recaptar fons per investigar la causa i gaudir d’un partit on els blaugrana van superar el conjunt local per 1-5.

Futbolísticament, l’AJ FCB Masculí va jugar de memòria: amb constants triangulacions i canvis d’orientació d’un costat a l’altre que permetien superar l’alta línia defensiva del rival. Així doncs, van generar força arribades a la porteria rival que no entraven o bé per la manca de punteria als últims metres, o bé per les grans intervencions del porter del conjunt del Vallès Oriental. Al descans, el marcador reflectia un 0-1. A la represa, el desgast físic va fer acte de presència, però l’efectivitat, en canvi, va incrementar gràcies als golejadors blaugrana de la tarda: Victor Colomé (2), Raúl Fernández i Fran Fuentes que s’afegien al gol de Sergio Martínez de la primera meitat. L’únic gol del conjunt rival va ser obra d’en Marc, el germà d’en Pol, qui va transformar un penal davant de tot el camp aplaudint posat dempeus.

240513 Foto Portada Palautordera

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel president Juan M. Asensi, qui va dirigir unes emotives paraules dirigides a la família d’en Pol, a qui també va entregar diversos obsequis. Alhora, va posar en valor la tasca que es realitza des de l’Associació de Cardiopaties Congènites. El conegut presentador de ràdio, Aleix Parisé, va conduir un acte on també hi va assistir Paco Gómez, adjunt a l’àrea esportiva.

La convocatòria de l’AJ FCB Masculí va estar formada per: els jugadors Jaume Llavería, Sergi Martínez, “Siscu” Obón, Fran Fuentes, Joan G. Orti (capità), Moha el Yaagoubi, Álvaro Gómez, Francesc Bel, Raúl Hernández, Alguer Brugarola, Xavi Vilches, Andrés Ferrés, Jonathan Ortuño, Dani Vila, Salva Sicart, Victor Colomé i “Chava” Jiménez. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material, Enric Castellà.

240513 Foto Plantilla Palautordera

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut