Nou capítol del pòdcast de l’Agrupació amb Tente Sánchez, Maria Teresa Andreu i Pep Molet

Nou capítol del pòdcast de l’Agrupació amb Tente Sánchez, Maria Teresa Andreu i Pep Molet

L’evolució del Barça Femení i la figura de Laureano Ruiz centren bona part de la conversa dels exjugadors amb Juan Manuel Asensi

Tente Sánchez, Maria Teresa Andreu i Pep Molet són els exjugadors del FC Barcelona convidats al pòdcast de l’Agrupació de Jugadors, que aquest divendres 17 de maig estrena nou capítol, el número 18. L'episodi està disponible clicant en aquest enllaç d'Spotify.

“A mi els Reis em regalaven una nina, i jo volia una pilota”. Així de contundent es mostra Maria Teresa Andreu, que amb 18 anys va començar a jugar amb la Penya Femenina Barcelonista sota les ordres d’Antoni Ramallets. En la conversa amb el president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, També explica les dificultats organitzatives i logístiques dels primers anys del Femení i la seva llarga etapa a la Federació Espanyola i també al FC Barcelona, on va ser membre de la junta directiva de Joan Gaspart, en què es va aprovar l’oficialitat de la secció.

La figura de Laureano Ruiz, entrenador dels equips del Juvenil blaugrana durant la dècada de 1970, es fa present al llarg de les intervencions de Tente Sánchez i Pep Molet, ja que tots dos el van tenir com tècnic a les categories inferiors del Club. “A nivell del Juvenil -admet Sánchez- va ser una benedicció que tinguéssim un entrenador com Laureano Ruiz”, amb qui van treball conceptes bàsics i lògics del futbol que anys més tard van arribar al primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut