Un desplaçament històric ple d’exjugadores del Barça

Un desplaçament històric ple d’exjugadores del Barça

Una vintena de veteranes blaugrana va viatjar amb l’Agrupació a Bilbao per a la final de la Champions League

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va organitzar un desplaçament per a una vintena d’exjugadores del Club per presenciar la final de la Champions League d’aquest dissabte 25 de maig a Bilbao. Entre les integrants de l’expedició de l’Agrupació hi havia nou jugadores històriques del Barça Femení, que hi havien jugat des del 1970 i durant els primers anys de la secció. El grup va vibrar amb la resta de 40.000 culers amb els gols d’Aitana i Alexia i que van acabar donant la tercera Champions al Club, en una final llegendària davant l’Olympique de Lió (2-0). Aquestes no van ser les úniques exjugadores que van fer costat a l’equip a San Mamés, ja que altres veteranes blaugrana s’hi van desplaçar pel seu compte.

Exjugadores Bilbao Fanzone

Bany de masses a la fanzone

Dissabte al matí el centre de Bilbao ja era blaugrana. Els principals punts turístics de la ciutat, especialment el Casco Viejo, la Ría i els voltants del Museu Guggenheim es van omplir d’aficionats culers. Un ambient que fins i tot va sorprendre la Maria Teresa Andreu, jugadora del Club entre 1971 i 1981, que està convençuda que “un desplaçament tan gran com aquest va donar molta més força a les jugadores per guanyar la final”.

En les hores prèvies al partit, el Parc de Doña Casilda es va convertir en el punt de trobada de l’afició blaugrana. I allà va ser on les exjugadores van viure un dels moments més emotius del dia, quan pioneres i més joves van pujar dalt de l’escenari per saludar tothom i entonar un cant d’animació. Africa Ocaña, jugadora del FC Barcelona entre 1989 i 1998 i guanyadora de la primera Copa de la Reina blaugrana, destaca precisament “el gran ambient de companyonia entre exjugadores de diferents generacions, una alegria encara més gran per haver-nos endut la Champions”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut