L’equip de l’Agrupació participa al partit del centenari del CF Begues

L’equip de l’Agrupació participa al partit del centenari del CF Begues

La recaptació d’entrades es va destinar a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de les malalties minoritàries

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va disputar el diumenge 26 de maig el partit del centenari del CF Begues. El municipi del Baix Llobregat va gaudir d’una matinal d’homenatge al seu club i de bon futbol amb caire solidari, ja que la recaptació de la venda d’entrades es va destinar a la investigació de les malalties minoritàries que es fa a l’Hospital Sant Joan de Déu. Un resultat que no llueix un matx disputat, on l’AJ FCB Masculí finalment va guanyar per 1-4.

Amb el xiulet inicial, va començar un partit amb ritme trepidant. El CF Begues, qui juga competició regular de Lliga de Veterans, va sortir amb empenta i verticalitat; fet que va dificultar el joc de possessió culer. Després dels primers compassos, Dani Martínez va obrir la llauna amb potent xut directe a l’escaire. Abans del descans, una jugada desafortunada dels locals va esdevenir un gol en pròpia que col·locava el 0-2. Ja a la represa, el domini del joc blaugrana es va fer palpable amb fluïdesa i bellesa a les triangulacions, alhora que Dani de Sande i Manel Martínez allargaven distàncies amb els seus gols. Abans del final, un Begues avocat a la porteria culer va establir el resultar final.

L’Agrupació de Jugadors va estar representada pel president Juan Manuel Asensi i el vicepresident Rafael Zuviría, qui van fer entrega d’una samarreta commemorativa al president del CF Begues, Carlos Moreno.

Asensi Begues-2

Els jugadors convocats per part de l’AJ FCB Masculí van ser: Andreu Ferrés, Dani de Sande, Samu Okunowo, Jonathan Ortuño, Francesc Moreno, Sergi Martínez, Javi Delgado (capità), Fran Fuentes, Cristino López, Dani Martínez, Vicenç Navarro, Alain Navarro, Javi Aguilera, Javi Arenas, Dani Vila, Javi Botella, Manel Martínez, Carles Rexach i Pere Aleix. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes, el delegat Paco Gómez, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material, Enric Castellà.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut