Pepito Ramos i Luri Sorroche s’estrenen al pòdcast de l’Agrupació

Pepito Ramos i Luri Sorroche s’estrenen al pòdcast de l’Agrupació

El nou episodi de “Leyendas Barça al Micrófono” presentat per Juan Manuel Asensi ja està disponible a Spotify

Els exjugadors del FC Barcelona Pepito Ramos i Luri Sorroche són els convidats al pòdcast “Leyendas Barça al Micrófono”, que aquest divendres 31 de maig ha estrenat un nou episodi ja disponible a Spotify. El president Juan Manuel Asensi i el directiu Antonio Olmo són els amfitrions d’una tertúlia que permet descobrir l’origen, trajectòria i anècdotes de les carreres futbolístiques dels protagonistes.

El primer club on va jugar Pepito Ramos va ser el Mataró i abans d’anar a parar al FC Barcelona (1976-1982) va passar per les files de l’Espanyol. Va combinar el futbol amb la carrera de Ciències Químiques i avui encara entrena i juga amb l’Agrupació de Jugadors: “per a mi el futbol és ganes i il·lusió”.

Luri Sorroche va descobrir el futbol a partir del seu avi, que n’era un gran aficionat. A casa la van apuntar a un equip de futbol sala i va acabar jugant al FC Barcelona en la categoria de futbol 7. “Però jo de petita sempre havia volgut fer d’entrenadora” – confessa- i així s’explica que amb només 16 anys va agafar un equip de nois de 15. Al llarg del pòdcast descobrim la seva trajectòria, que l’ha portada a entrenar als Estats Units, la Xina o la Índia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut