La Folga viatja a La Rioja

La Folga viatja a La Rioja

30 exjugadors del primer equip del FC Barcelona participen en aquesta activitat organitzada per l'Agrupació

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha organitzat una nova edició de la Folga, la sortida dirigida als exjugadors del primer equip majors de 65 anys. Tres dies de convivència blaugrana que en aquesta ocasió els ha portat fins a La Rioja. El dimecres 29 de maig van iniciar una ruta de tres dies que els va dur per Saragossa, diferents indrets de La Rioja (amb la visita a Logronyo, Calahorra i Santo Domingo de la Calzada) i una darrera aturada a Lleida abans de tornar al Camp Nou.

Un viatge especial per a en Jaume Huguet

Un dels exjugadors que aquest any s’ha estrenat a la Folga de l’Agrupació és l'exjporter Jaume Huguet, pocs mesos abans de complir 65 anys, i -casualitats de la vida- amb molts lligams amb la Rioja, terra que considera la seva segona casa. Després de debutar amb el primer equip blaugrana i jugar unes quantes campanyes amb el Barça Atlètic, Huguet va agafar les maletes direcció Logronyo. Durant les cinc temporades disputades amb l’extint CD Logroñés, va ser un dels membres de la plantilla del primer ascens a primera divisió. Aquella època “vaig fer molts amics i en guardo grans moments.” De fet, Huguet ha aprofitat aquests dies a Logronyo per quedar amb velles amistats, i també per rebre el reconeixement d’aficionats que s’ha trobat pel carrer i que li “han mostrat fotografies i samarretes signades per mi d’aquells moments tan bonics”.

Jaume se sent feliç de viure per primera vegada la Folga i així retrobar-se amb molts excompanys. També ha felicitat als organitzadors de la sortida perquè “He compartit anècdotes amb amics com el “Boquerón” Esteban, recordant moments que hem viscut plegats”. [...] Les activitats, l’allotjament i els restaurants han estat encertats – assegura Huguet, qui ha felicitat als organitzadors de la sortida.

La Folga: el punt de trobada pels qui viuen lluny

Un sentiment compartit amb Juan García Torres, Juanito. L’original de Jerez va aprofitar per passar temps amb companys amb qui com convivia a La Masia, com Rexach i Ramoní; gaudeix de “tenir temps per a compartir converses sobre l’actualitat de cadascú amb qui normalment no tens temps per a compartir”. Respecte a les visites programades a la Folga, ell destaca la catedral de Santo Domingo de la Calzada: “abans d’anar-hi em van dir que era una de les catedrals més boniques d’Espanya i no es van equivocar”.

Una expedición completa

L’expedició de la Folga ha estat encapçalada pel president de l’Agrupació, Juan M. Asensi, acompanyat dels integrants de la junta directiva Rafael Zuviría, Pere Valentí Mora, Antonio Olmo, Esteban Vigo, Félix Palomares i Manuel Tomé. La resta d’assistents han estat: Carles Rexach, Ramon Alfonseda, Quique Costas, Ismael Comas, Jose Luis Dávila, Ramón Díaz, Francisco Fernández “Gallego”, Juan García, Jaume Huguet, José M. Laredo, Francesc Llangostera, Pere Mas, Jorge Mendoza, Josep Moratalla, Paco Nieto, Félix Palomares, Bartolomé Paredes, Lluís Pujol, José L. Romero, Francesc Roselló, “Tente” Sánchez i Pedro Zabalza. Els organitzadors del departament d’oci i lleure i, per tant, de la sortida, han estat Josep Albert, Joan Far, Josep Maria Garcia i Josep Lluís Genovart.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut