L’AJ FCB Femení, campió de la Women’s Legends Cup

L’AJ FCB Femení, campió de la Women’s Legends Cup

L’equip de l’Agrupació va fer un ple de victòries durant el cap de setmana de competició a Tordera

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha sortit campió de la Women’s Legends Cup, un torneig celebrat durant el primer cap de setmana de juny al Municipal de Tordera i on hi han participat cinc equips més: Olímpic Can Fatjó, Alella, Premià de Dalt, Tres Cantos de Madrid i el Tordera, aquest últim com a amfitrió.

Dissabte, 1 de juny, es decidia en format “lligueta” quins quatre primers accedien a la fase final del dia següent. El resultat va ser immillorable per les blaugrana, guanyant els cinc partits amb unes xifres per a emmarcar: 11 gols a favor i només 1 en contra. Marta Castany, amb 3 gols i Laura Llinàs i Núria Suñé amb 2, van ser les màximes golejadores de l’equip durant la primera jornada.

Diumenge, l’AJ FCB Femení va jugar una semifinal molt disputada davant el Premià de Dalt, a qui va superar per la mínima amb gol de Silvia Mariano.  Un resultat que no hagués estat possible sense una destacable feina defensiva i un gran joc de possessió,  habilitats que les van fer brillar durant tot el torneig. A la gran final esperava l’Olímpic Can Fatjó, curiosament el primer rival del cap de setmana. Els gols de Marta Castany i Cristina Jiménez proclamaven campió a un equip que continua de dolç i que ha viscut una gran experiència a la localitat d’El Maresme.

Carme Nieto, delegada institucional de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, va fer entrega d’una pilota signada per les jugadores a Marta Vila, organitzadora de la Women’s Legends Cup.

L’AJ FCB Femení ha estat representat per les jugadores: Cristina Molina (capitana), Silvia Mariano, Laura Caballero, Aury Granero, Marta Castany (màxima golejadora de l’equip amb 4 gols), Laia López, Marta Melgosa, Sara Sánchez, Núria Suñé, Vanessa Cabeza, Gemma Giró, Loli Lamarca, Cristina Jiménez, Esther Torrecilla i Laura Llinàs. Al cos tècnic, l’entrenador Joan Carles Hidalgo, els fisioterapeutes Laura Ruiz i Ferran Parés i l’encarregada de material, Montse Vidal.

Foto Femení Todera 12

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut