L’equip masculí de l’Agrupació, present al 75è aniversari de la UE Sant Jaume d’Enveja

El partit de celebració es va jugar a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Nova victòria de l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona que, el passat 26 de maig, va viatjar a les Terres de l’Ebre per a participar als actes de celebració del 75è aniversari de la UE Sant Jaume d’Enveja en un partit amb caire benèfic; es van recaptar fons a benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. A la matinal s’hi va sumar tot el poble, que va omplir les graderies del municipal per a presenciar el matx on l’AJ FCB Masculí va superar els locals per 1-11.

Partit rodó de l’AJ FCB Masculí

Durant el primer quart d’hora, els veterans de la UE Sant Jaume d’Enveja van demostrar valentia amb un joc vertical, però poc coral. El joc de possessió blaugrana va relaxar l’ímpetu inicial dels ebrencs i aquest fet es va traduir en quatre gols visitants, maquillats pel gol d’honor de l’equip local poc abans d’arribar al descans.

A la represa, els culers van trepitjar l’accelerador amb gols com el de Dani Martínez, qui va marcar un hat-trick; un d’ells de bella factura, amb una rematada de xilena espectacular que va entrar directe a l’escaire. La resta de golejadors blaugrana van ser Jordi Martínez (2), Juanjo Carricondo, Álvaro Gómez, Cristian Hidalgo, Alguer Brugarola, Pedro Martínez i Dani de Sande. Abans del xiulet inicial, es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria del pare de l’organitzador del partit, el periodista Xavi Torres.

Objectiu del partit: visibilitzar l’ELA

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel vicepresident Rafael Zuviría, qui va fer entrega d’obsequis a l’alcaldessa de Sant Jaume d’Enveja, Teresa Solsona i Ildefons Oliveras, homenatjat veí de la localitat ebrenca i representant de la Fundació Catalana de l’ELA, malaltia que pateix.

L’AJ FCB Masculí va estar representat pels jugadors Andrés Ferrés, Juanjo Carricondo, Francesc Bel, Carles Gimeno “Gimi”, Francesc Moreno, Abraham Minero, Álvaro Gómez, Raúl Hernández, Alguer Brugarola, Jordi Martínez, Cristian Hidalgo, Jaume Llaveria, Dani de Sande, Pedro Martínez, Josep. Mª Nogués, Dani Martínez i Salva Pérez. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes, qui també complia funcions de delegat, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material, Enric Castellà.