L’AJ FCB Masculí guanya el 12è Torneig Memorial Pep Ribas / Carlos Matallanas

L’AJ FCB Masculí guanya el 12è Torneig Memorial Pep Ribas / Carlos Matallanas

Els veterans del CF Lloreda i el CF Badalona van ser els rivals dels blaugrana en un triangular a favor de l’ELA que es va decidir per la diferència de gols

Dissabte passat, 8 de juny, l’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors va jugar un dels tornejos habituals a les portes de l’estiu: el Torneig Memorial Pep Ribas / Carlos Matallanas. El Municipal de Lloreda va acollir la dotzena edició amb caire solidari, a benefici de la Fundació Espanyola pel Foment de la Investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (FUNDELA). El triangular el completaven els veterans del club del barri, el CF Lloreda, i el de la ciutat, el CF Badalona. En aquesta ocasió, els blaugrana van suar de valent per a endur-se un trofeu que van aconseguir per tan sols un gol de diferència.

No va ser l’inici esperat

L’AJ FCB Masculí debutava davant els veterans del CF Badalona amb el peu posat a l’accelerador. La sortida fulgurant de l’equip es va reflectir al marcador, amb gols de Cristian Hidalgo i Víctor Colomé que semblava que dictaminaven sentència. Tot, però, es va truncar amb la lesió de Fran Fuentes, fruit d’un cop de cap perillós. A partir d’aquí l’efectivitat del rival, sumat a un fora de joc dubtós, van culminar la derrota culer al primer partit per 3 a 2.

Una segona oportunitat davant el Lloreda

Per sort, la victòria prèvia del Lloreda davant el Badalona per 1 a 0 donava ales als homes de Jordi Gonzalvo, que havien de guanyar a l’equip organitzador per una diferència de dos gols... I així va ser. Conscient del repte, l’equip va demostrar personalitat per a recompondre’s a cop de domini, control i transicions ràpides que es van traduir en multitud d’ocasions desaprofitades fins que el Lloreda, en una jugada desafortunada, es va marcar un gol en pròpia porteria. Juanjo Carricondo ampliava distàncies i, als minuts finals, l’equip va sacrificar-se físicament per a mantenir la porteria a zero i endur-se el títol a casa.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel president, Juan M. Asensi i l’adjunt a la direcció esportiva, Paco Gómez van fer entrega de diferents productes de l’Agrupació amb motius benèfics. L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va fer entrega del trofeu al capità culer, Francesc Moreno.

La convocatòria de l’AJ FCB Masculí va estar formada pels jugadors: Jaume Llaveria, Fran Fuentes, Juanjo Carricondo, Francesc Moreno, Sergi Martínez, Raúl Fdez. Relats, Álvaro Gómez, Jordi Ferrón, Jofre Mateu, Dani Martínez, Cristian Hidalgo, Andreu Ferrés, Samuel Okunowo, Javi Aguilera, Javi Botella, Joan Carles Hidalgo, Miguel Angel Lozano i Víctor Colomé. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes, el fisioterapeuta Ferran Parés i l’encarregat de material, Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut