L’AJ FCB Femení guanya el 1r Torneig Veteranes Ciutat de Lleida “Bartolomé Ayola”

L’AJ FCB Femení guanya el 1r Torneig Veteranes Ciutat de Lleida “Bartolomé Ayola”

La Unió Esportiva La Bordeta es va encarregar d’organitzar la competició en format “lligueta”

L’equip femení de l’Agrupació de Jugadors va sortir campió diumenge passat, 9 de juny, del 1r Torneig Ciutat de Lleida “Bartolomé Ayola”, disputat a la capital del Segrià. La Unió Esportiva La Bordeta va organitzar el torneig que, a més de l’equip blaugrana, va comptar amb la participació de les veteranes de Les Garrigues, Pere Ignasi Puig i l’Atlètic Gironella. L’equip d’exjugadores del Barça no va perdre cap dels partits.

No va ser, però, el debut somiat

El cert és que a l’inici no tot van ser flors i violes. Les Garrigues, un equip acostumat a jugar competició regular, va posar l’ai al cor a les culers. Durant la primera meitat no s’identificava l’ADN Barça entre un joc poc vistós i vertical. Sorprenentment, va ser suficient com per avançar-se al marcador abans del descans amb gol de Vanessa Romero. A la represa, quan millor jugaven, una jugada aïllada de l’equip rival va significar l’empat al primer partit.

Victòries contundents

Amb les idees més clares i davant d’equips més assequibles, l’AJ FCB Femení va imposar el seu joc davant les veteranes del Pere Ignasi Puig guanyant per 10 a 0 amb doblets de Silvia Mariano, Nuria Suñé, Pau Ferré, Carol Juliench i Vanesa Romero. Una superioritat també reflectida davant l’Atlètic Gironella, amb un altre porteria a 0.

L’última victòria, davant la Bordeta

L’equip lleidatà era l’última pedra en el camí: un grup molt treballat que competeix regularment i que s’ha fet palpable el seu progrés amb el pas dels partits davant les blaugrana. Així i tot, les noies dirigides per David Forcat, complint aquesta vegada funcions de primer entrenador, van dur el ritme del partit amb possessions llargues per tal de desgastar a les locals. Dur la batuta va les va permetre obtenir el premi: un gol de Cristina Jiménez que les va proclamar campiones d’un torneig de nova creació que, donat la seva gran organització, aspira a ser un dels referents del futbol veterà femení.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada per Carme Nieto, delegada institucional, qui va fer entrega d’obsequis als organitzadors de la UE La Bordeta. Després, un dinar de germanor entre totes les participants va tancar una matinal de bon futbol.

La convocatòria de l’AJ FCB Femení va estar formada per les jugadores Cristina Molina (capitana), Vanesa Cabeza, Silvia Mariano, Esther Imaz, Pau Ferré, Carol Juliench, Irene Hervás, Vanessa Romero (proclamada millor jugadora del torneig), Loli Lamarca, Núria Suñé, Maria Quiles i Cristina Jiménez (màxima golejadora de l’equip). Al cos tècnic, l’entrenador David Forcat, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut