Nou episodi del pòdcast de l’Agrupació amb tres convidats de luxe: “Lobo” Carrasco, Albert Celades i Manolo Toral

Nou episodi del pòdcast de l’Agrupació amb tres convidats de luxe: “Lobo” Carrasco, Albert Celades i Manolo Toral

Els ídols, les anècdotes amb Johan Cruyff i les experiències fora del Club acaparen la conversa dels exjugadors amb Juan Manuel Asensi

Francisco “Lobo” Carrasco, Albert Celades i Manolo Martínez Toral són els exjugadors convidats al pòdcast de l’Agrupació de Jugadors, “Leyendas Barça al Micrófono”, que aquest divendres 14 de juny estrena el capítol 19. L’episodi ja està disponible clicant en els enllaços d’Spotify i Youtube.

“Jo era migcampista perquè la persona que m’inspirava la tinc a la meva esquerra”, dirigint-se a Juan Manuel Asensi, president de l’Agrupació i conductor del pòdcast. La seva velocitat, però, el va escorar a l’extrem; una posició on va triomfar durant les onze temprades que va disputar al primer equip. En aquells anys va coincidir amb un dels seus millors amics des de les categories inferiors: Manolo Toral. Junts, van guanyar la mítica Recopa d’Europa a Basilea on el capità era l’ídol de l’aleshores “Lobito”, Asensi.

Toral parla del seu pas per La Masia, on va superar totes les etapes fins vestir la samarreta del primer equip. Ja ens els seus últims anys vestit de curt, ressonava amb força dins del Club el nom d’un canterà de categoria infantil que estava en boca de tots, fins i tot la del mismíssim Johan Cruyff: Albert Celades.

Després de despuntar a totes les categories, jugar 5 temporades al primer equip i passar per més equips de primer nivell, recorda com “quan jugava al Saragossa em feia mal tot, no podia gairebé ni entrenar. Pensava en retirar-me, però va sorgir l’oportunitat d’anar a jugar als Estats Units i no la vaig rebutjar. El nivell de la MLS no era el d’ara i vaig gaudir molt de l’experiència”. Carrasco i Asensi aprofiten també per a descriure les seves experiències exòtiques i comparar-les amb la responsabilitat i l’exigència del seu pas pel Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut