L’Estadi Johan Cruyff acull els partits d’estiu de l’Agrupació

L’Estadi Johan Cruyff acull els partits d’estiu de l’Agrupació

150 exjugadors i exjugadores blaugrana han participat a la ja tradicional tarda de futbol que conclou la temporada

Dimarts, 25 de juny, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va celebrar el comiat de temporada amb els tradicionals partits i sopar d’estiu. Per segon any consecutiu, l’Estadi Johan Cruyff ha estat el lloc triat per a la disputa dels quatre partits entre jugadors de l’entitat.

La pilota rodant al Johan

El tret de sortida el van donar els majors de 60 anys amb victòria del conjunt amb l’equipació “blau cel” per un ajustat 0-1 gràcies a un xut del també entrenador de l’AJ FCB Femení, Joan Carles Hidalgo. Tot seguit arribava el torn dels partits +50; un grup més nombrós que va jugar en format triangular.

Seguidament, era el torn del partit entre les jugadores del Femení de l’Agrupació de Jugadors. Va resultar un matx força anivellat que es va decantar de part de l’equip vestit de blaugrana, en va fer bones les ocasions de perill per banda dreta per emmarcar un 2-0, amb gols de Flor de Luna Pina i Susana Galiana. El punt final sobre la gespa el van servir l’equip masculí més jove, amb partits en format triangular, que van deixar empremta del bon nivell competitiu que mostren als camps d’arreu de Catalunya.

L’acte el va conduir Pep Callau, qui es va encarregar d’animar al públic assistent. Durant els partits van estar-hi presents el president de l’Agrupació de Jugadors, Juan M. Asensi i els vicepresidents Rafael Zuviría i Pere Valentí Mora.

Entrega de medalles i sopar

La mateixa delegació institucional va estar acompanyada del directiu del FC Barcelona, Josep Ignasi Macià i el president del FC Barcelona Atlètic, Jordi Casals, per l’entrega de medalles posterior als partits d’estiu. Per primera vegada, algunes exjugadores del Barça han arribat a la cinquantena de partits amb l’Agrupació, sent premiades amb la medalla de bronze. Elles són Vanesa Cabeza, Susana Galiana, Cristina Jiménez, Núria Suñé i Esther Torrecilla. També van aconseguir la mateixa fita Álvaro Gómez, Jaume Llaveria i Andrés Sims.

Per la seva part, Pere Aleix, Josep Lluís Aroca i Francisco Castaño van rebre la medalla d’argent per arribar durant la temporada a la xifra total de 100 partits diputats amb l’Agrupació. A la categoria de màxims golejadors, Dani Martínez va revalidar el títol en categoria masculina i Cristina Jiménez tornava a rebre un guardó que ja ha guanyat en alguna ocasió. Els parlaments del president de l’Agrupació de Jugadors, Juan M. Asensi i el directiu del FC Barcelona, Josep Ignasi Macià, posaven el colofó a l’entrega de premis i donava pas al sopar que concloïa la jornada festiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut