Doblet de partits exigents de l’AJ FCB Femení

Doblet de partits exigents de l’AJ FCB Femení

El CF Begues i el CE Llavaneres van ser els rivals de les blaugrana

Agenda completa de l’equip femení de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Els dies 21 i 22 de juny van disputar dos partits seguits: el primer, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del CF Begues i el segon a Sant Andreu de Llavaneres; aquest darrer de caire solidari, promogut per la plataforma “Llavaneres contra el Càncer” i disputat davant l’equip de la localitat maresmenca.

Davant el Begues, l’efectivitat va ser clau

La Ciutat Esportiva Joan Gamper tornava a acollir un amistós de l’AJ FCB Femení. En aquesta ocasió, davant d’un CF Begues combatiu que va iniciar el partit jugant de tu a tu a les blaugrana gràcies a un gran plantejament sobre la gespa. L’equip local, però, va ser efectiu en les seves arribades a porteria amb gols de Marta Melgosa, amb un potent xut des de fora de l’àrea, i Aury Granero, després d’una gran jugada col·lectiva.

A la represa, les energies del conjunt del Baix Llobregat s’esgotaven a mesura que les culers dominaven el ritme del partit. De nou, Aury Granero ampliava distàncies per a certificar el definitiu 3-0.

Foto Noti Begues

Igualtat al partit solidari disputat a Llavaneres

Èxit rotund al matx celebrat al camp municipal del poble del Maresme. La plataforma “Llavaneres Contra el Càncer” amb la col·laboració del CE Llavaneres, la Penya Barcelonista de Llavaneres i l’Ajuntament de la localitat van aconseguir omplir les graderies per a recaptar fons per a la recerca de la malaltia i gaudir del partit entre l’equip local i l’AJ FCB Femení.

La primera part es pot resumir en dues paraules: un tanteig. Amb poques ocasions i força igualtat al mig del camp es va arribar al descans. A la sortida de vestuaris, les blaugrana van prémer l’accelerador, adjudicant-se el control del joc i generant multitud d’ocasions. Flor de Luna va obrir la llauna tot just iniciar la segona part i el domini culer va propiciar, gairebé per inèrcia, el segon obra de Vanessa Romero moments abans del xiulet final.

Les jugadores convocades pels partits han estat Cristina Molina, Laura Caballero, Carol Juliench, Silvia Vives, Aury Granero, Marta Melgosa, Laia López, Vanessa Romero, Irene Hervás, Mar García, Sara Sánchez, Esther Inglés, Flor de Luna Pila, Gemma Pacheco, Cristina Pacheco, Mar Bernal, Vanesa Cabeza i Àfrica Ocaña. Al cos tècnic d’ambdós partits, els entrenadors Joan Carles Hidalgo i David Forcat, la delegada Carme Nieto, la fisioterapeuta Laura Ruiz i l’encarregada de material, Montse Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut