Lamine Yamal i Aitana Bonmatí, Premi Barça Jugadors 2024

Lamine Yamal i Aitana Bonmatí, Premi Barça Jugadors 2024

L’Agrupació de Jugadors els reconeix el joc net i els valors mostrats durant la temporada

Els jugadors del FC Barcelona Lamine Yamal i Aitana Bonmatí han estat escollits guanyadors del Premi Barça Jugadors pel seu joc net durant la temporada 2023-24. L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona promou aquesta distinció que destaca el jugador i la jugadora del Club amb més valors, tant dins com fora del terreny de joc. Per segon any consecutiu, han estat els mateixos membres de l’Agrupació els que han decidit els guanyadors del premi mitjançant una votació que ha tingut lloc entre l’1 i el 7 de juliol.

El primer de Lamine Yamal

La perla del futbol base del Club ha trencat tots els rècords de precocitat en la seva primera temporada completa amb el primer equip. La seva maduresa al terreny de joc també és present fora, on s’ha convertit en un referent positiu per a la seva generació. Humil, Lamine sempre té present la seva infantesa al barri de Rocafonda de Mataró així com els valors inculcats a La Masia, on encara viu.

El quart d’Aitana Bonmatí

La ribetana continua sent la batuta d’un Barça Femení que ha fet història en aconseguir tots els títol possibles en una mateixa temporada. De fet, seu va ser el primer gol a la final de la Champions disputada a Bilbao. Una líder propera dins i fora de la gespa, alhora que una veu autoritzada per reivindicar el futbol femení i donar empentes perquè continuï creixent.

Va ser ambaixadora de la Fundació Barça i aquesta temporada va visitar per sorpresa als integrants de la Fundació Barça Genuine mentre entrenaven per a compartir amb ells i elles els títols individuals que ha aconseguit, la Pilota d’Or i el The Best.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut