L’AJ FCB Masculí convidat al torneig benèfic del Veterans Tirol

L’AJ FCB Masculí convidat al torneig benèfic del Veterans Tirol

Els blaugrana es van proclamar campions del triangular disputat al barri de Premià de Mar

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors es va desplaçar el diumenge 7 de juliol al barri de Tirol de Premià de Mar per a participar al 3r Torneig Benèfic Contra el Càncer de Mama, la Neurofibromatosi i el DIPG. L’equip amfitrió, el Veterans Tirol, va ser el promotor del trofeu, que es va jugar a benefici de Endavant Chic@s, la Fundació Martín Álvarez i l’Associació Catalana de la Neurofibromatosi. Els veterans del CE L’Hospitalet completaven la quota de participants, assegurant així un torneig força igualat amb partits de 40 minuts.

Victòria balsàmica davant l’Hospitalet

L’AJ FCB Masculí volia redimir-se de la derrota patida davant el conjunt riberenc fa uns mesos... I ho va aconseguir.  El canvi de dibuix al sistema va sortir de cara: mentre que els jugadors d’atac de l’Hospi no disposaven d’ocasions clares, els culers recuperaven pilotes a camp contrari. El central Gimi, aprofitant una bona triangulació per sumar-se a l’atac, va marcar el primer gol del partit. Als últims minuts, i amb l’equip rival bolcat ofensivament, un contracop letal finalitzat per Raúl Hernández tancava el partit amb victòria per 0-2.

Foto Torneig Tirol

Va tocar deixar-se la pell per guanyar

L’equip Veterans Tirol, un combinat jove que juga tot l’any el Campionat de Catalunya de Veterans, ni de bon tros va servir la victòria en safata de plata. Tot i la possessió de pilota blaugrana, els locals van lluir un gran desplegament físic, acompanyat d’un joc llarg i vertical efectiu; un xoc d’estils entre dos equips molt igualats.

Sense gaire ocasions dels blaugrana, a les acaballes de l’enfrontament una passada des de la banda a la segona línia va trobar les cames de Carles Rexach Jr., qui va marcar el gol que proclamava campió del torneig a l’equip blaugrana.

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va estar representada pel vicepresident Rafael Zuviria, i l’adjunt a l’àrea esportiva, Paco Gómez, qui es van encarregar a entregar obsequis als organitzadors i entitats presents.

La convocatòria de l’AJ FCB Masculí va estar formada pels jugadors Jaume Llaveria, Juanjo Carricondo (capità), Carles Gimeno “Gimi”, Eric Fernández, Francesc Bel, Fede Bessone, Miguel Ángel Lozano, Raúl Fernández, Raúl Hernández, Dani Martínez, Carles Rexach, Andrés Ferrés, Sergi Martínez, Dani Vila, Álvaro Gómez, Cristino López, Pedro Martínez i Javi Botella. Al cos tècnic, els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan Antonio Orenes, el fisioterapeuta Ferran Parés i el responsable de material, Enric Castellà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut