Remuntada i victòria a Cabrera de Mar

El partit de l'AJ FCB Masculí i els veterans de la UE Cabrera va servir per recaptar fons per al Banc dels Aliments.

L'equip masculí de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar aquest dissabte 13 de juliol un partit amistós i amb finalitats solidàries a Cabrera de Mar. El partit, disputat amb els veterans del club maresmenc, va servir per recaptar fons per al Banc dels Aliments. Tot i començar perdent, el combinat blaugrana va remuntar el partit fins a l'1-4 definitiu.

4 gols a la segona part

A la primera part, els veterans de la UE Cabrera van estar més encertats i es van avançar al marcador (1-0). A la represa, l'equip blaugrana va moure's més depressa i en només 7 minuts va capgirar el resultat. A partir d'aquell moment, la dinàmica ja es va mantenir i van aprofitar més ocasions fins a l'1-4 definitiu. Els autors dels gols de l'AJ FCB Masculí van ser Moha (2), "Chava" Jiménez i Pedro García. El vicepresident de l'Agrupació, Rafael Zuviría, va encapçalar l'expedició, que va estar formada per Andreu Ferrés, Alain Navarro, Edu Oriol -debutant en aquest partit amb l'Agrupació-, Francesc Bel, Carles Gimeno, Joan G. Orti, Sergi Martínez, Moha El Yaagoubi, Miquel Angel Lozano, Javi Delgado -elegit millor jugador del partit-, Raúl Hernández, Raúl Fernández, "Chava Jiménez", Dani Martínez, Pedro García, Carles Rexach jr. i Víctor Colomé. Van completar l'staff els entrenadors Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes, el delegat Paco Gómez, el fisio Ferran Parés i el responsable de material, Enric Castellà.