Triomf contra el càncer a Teruel

Triomf contra el càncer a Teruel

L’equip masculí de l’Agrupació de Jugadors juga l’últim partit abans de vacances a benefici de la lluita contra el càncer

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va jugar dissabte 20 de juliol a Utrillas (Teruel) un partit per recaptar fons per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. L’AJ FCB Masculí es va enfrontar a un combinat d’exjugadors de Teruel capitanejats pel també exblaugrana Lluís Milla. La petita localitat va donar una gran acollida a l’equip de l’Agrupació, encapçalada pel vicepresident Rafael Zuviría, en una tarda protagonitzada per la calor i les altes temperatures i que, a nivell esportiu, va acabar amb victòria de l’Agrupació per 0-5. El partit el va organitzar l’ajuntament d’Utrillas en el marc de la festa major i va suposar l’últim compromís de l’Agrupació abans de les vacances d’estiu.

L’equip blaugrana entrenat per Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes va firmar uns 90 minuts de molt bon joc davant d’un amfitrió plegat de bons exjugadors de la província. Moha, Manga i Pedro Garcia van deixar sentenciat el partit a la primera part. Els altres dos gols van a arribar a la represa, un dels quals va ser una vaselina de Manga des de mig cam, mentre que l’altre el va marcar Dani Martínez, el màxim golejador de l’última temporada.

La convocatòria de l’Agrupació va estar formada per Jaume Llaveria, Alain Navarro, Ramon Galera, Eric Fernández, Samuel Okunowo, Sergi Martínez, Moha el Yaagoubi, Alberto Manga, Javi Delgado, Raúl Fernández, Dani Martínez, Pedro García, José Pérez Humanes, Javi Botella i “Chava” Jiménez. Staff: Jordi Gonzalvo i Juan A. Orenes (entrenadors), Paco Gómez (delegat), Ferran Parés (fisioterapeuta) i Cristóbal Bravo (material).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut