Julio Alberto: “Jugar al Barça és com tocar el cel”

Julio Alberto: “Jugar al Barça és com tocar el cel”

El carismàtic asturià i Manolo Tomé són els dos exjugadors blaugrana convidats al pòdcast de l’Agrupació de Jugadors

Julio Alberto Moreno i Manolo Tomé són els exjugadors del FC Barcelona convidats al pòdcast "Leyendas Barça al Micrófono", que aquest divendres 13 de setembre estrena un nou capítol, el segon d'aquesta nova temporada. Tots dos conversen amb el president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, una tertúlia al voltant de la seva experiència com a futbolistes. En aquest cas, una trajectòria amb orígens ben diferents.

Tomé va començar de ben petit jugant a futbol a les platges de Pontevedra i va continuar a Galícia fins que des de l'Ourense va saltar al Barça de Cruyff, Gallego i Asensi. En el cas de Julio Alberto mai havia jugat a futbol fins als 14 anys, quan vivia a Madrid. Va créixer futbolísticament a l'At. Madrid fins que va arribar al Barça: "Per a mi va ser com tocar el cel, jugar al Barça és una cosa molt especial".

Els convidats del pòdcast de l'Agrupació també parlen de la seva visió del joc blaugrana en aquest brillant inici de la temporada, i també dels triomfs recents de la selecció espanyola a l'Eurocopa i als Jocs Olímpics de París.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut