Setmana Barça Jugadors 2022 a Taradell

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre.
Setmana Barça Jugadors 2022 a Taradell

Entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre, la localitat osonenca de Taradell serà la seu de la Setmana Barça Jugadors, un esdeveniment anual de l’Agrupació de Jugadors del Club amb activitats dirigides i protagonitzades per exfutbolistes del FC Barcelona.

L’Agrupació, en col·laboració amb l’Ajuntament de Taradell i el mateix FC Barcelona, ja ha tancat el programa, que inclourà activitats per a infants, joves i gent gran, totes elles protagonitzades per exjugadors i exjugadores blaugrana. La Setmana culminarà el dissabte, 1 d’octubre amb la 19a. Trobada Barça Jugadors, jornada en què també es retrà homenatge a la primera plantilla del Barça Atlètic, el filial blaugrana creat el 1970 i que hauria d'haver rebut el reconeixement el 2020, l'any de la pandèmia. 

La Setmana Barça Jugadors té com a partners principals l’Ajuntament de Taradell i el FC Barcelona, i compta amb la col·laboració de la Penya Barcelonista, l’Associació de Jubilats, l’Associació de Botiguers, la UD Taradell i Estrella Damm.

 

DIJOUS, 29 de setembre

  • Life Experience, el testimoni de vida de l’exfutbolista del Barça, per a alumnes de batxillerat, amb l’exjugador blaugrana, Juanjo Carricondo. Lloc: INS Taradell.

 

  • Fes memòria amb el Barça, taller lúdic amb Jordi Gonzalvo i Esther Torrecilla, exfutbolistes del FC Barcelona. 17 hores - Associació de Jubilats de Taradell (Ctra. Montrodon, 13 1r). Inscripcions al mateix casal fins el 26/9

 

DIVENDRES, 30 de setembre

  • Barça Experience, clínic amb exfutbolistes del Barça per a nois i noies de 8 a 12 anys de la UD Taradell, JE Santa Eugènia i CS Balenyà. 17.30 i 18.30 hores – Camp de futbol de Taradell. Inscripcions fins el 23/9 als mateixos clubs.

 

  • El Barça d’abans, taula rodona amb els exjugadors Ramon Alfonseda, Joan Cassasas, Pere Valentí Mora i Carles Rexach. Modera: Jordi Guillamon. 19.30 hores – Can Costa.

 

DISSABTE, 1 d'octubre

  • 19a Trobada Barça Jugadors, de l’Agrupació de Jugadors del FCB. 20 anys després Taradell torna a ser la seu d'aquesta trobada!
    • De 10 a 13 hores, vine al camp de futbol de Taradell per veure els partits entre exfutbolistes blaugrana i guadir d'activitats infantils.
    • A les 14 hores, en el marc del dinar de la Trobada Barça Jugadors, homenatge a la primera plantilla del Barça Atlètic, fundat el 1970, i exposició de samarretes històriques del FC Barcelona.

 

SORTEIG

Guanya una samarreta històrica del Barça signada + invitacions pel FCB Museu!

Entre totes les persones que facin servir la targeta de l’Associació de Botiguers entre l’1 i el 15 d’octubre se sortejarà una samarreta històrica del Barça i 5 packs de 2 invitacions pel FCB Museu.

PosterSetmanaBJ x web

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut