El programa de Formació i Desenvolupament és gratuït per a tots els membres de l'Agrupació. Foto: ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors va posar en funcionament el 2012 l'Àrea de Formació i Desenvolupament, amb l'objectiu d'incrementar les competències dels membres de l'Agrupació per afavorir el seu progrés professional. D'aquesta manera, l'entitat amplia la seva cartera de serveis adreçada a garantir una qualitat de vida digna a tots els exjugadors del FC Barcelona. Tots els jugadors o exjugadors que són socis de l'Agrupació tenen accés a les activitats de l'Àrea de Formació i Desenvolupament.

També disposem d'un servei de formació e-learning, perquè res no aturi l'exjugador, amb un ventall de cursos de diferents temàtiques. Clica AQUÍ per una visita al portal de formació e-learning.
 

Accions formatives
Es combinaran cursos relacionats amb matèries de caràcter general (idiomes, informàtica, gestió, noves tecnologies) amb propostes relacionades amb la temàtica esportiva (scouting, monitor esportiu, l'ús del vídeo a l'esport).


Xerrades i seminaris
Al llarg de l'any s'ofereixen xerrades i seminaris sobre temes d'actualitat i interès, especialment relacionades amb les tècniques de recerca feina, elaboració del currículum o les xarxes de contactes (networking).

Orientació laboral i borsa de treball
Oferim un servei personalitzat d'orientació professional i de borsa de treball per a tots aquells socis que necessitin millorar en l'àmbit laboral o es trobin en una situació de desocupació. Aquest servei també està obert a familiars de primer grau.

Guia de cursos per al primer trimestre 2014
 
Scouting I i Anàlisi del Rendiment
Scouting II i Anàlisi del Rendiment
Scouting III L'Analista
Anglès Preintermediate
Anglès Intermediate

[[BOTOVERMELL::Cursos 1r. trimestre 2014++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/079/504/original/BJ_Entrenat_Formacio__Gener_Triptic_14xprint.v1387368511.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Més info a: formacio@jugadorsfcbarcelona.cat