Seguim en Joc, el programa de l'ABJ per Barça TV.

L'Agrupació Barça Jugadors, amb la col·laboració de la productora VLO, produeix cada mes el "Seguim en Joc", un programa d'actualitat i reportatges sobre el dia a dia de l'ABJ. El programa fa un repàs a les activitats de l'entitat, amb atenció especial als partits de futbol, la formació i els acts de caire social.

Què se n'ha fet de...  Aquesta secció fa un seguiment de prop d'un exjugador del primer equip del Barça en l'actualitat. A què es dedica professionalment? Quina és la seva activitat habitual? Quins són els seus principals records del Barça? Aquestes són algunes de les preguntes a què la secció vol trobar resposta.

A fons... Dediquem uns minuts a conèixer algun aspecte concret de l'Agrupació, com el servei de borsa de treball, o bé un viatge protagonitzat per alguns dels nostres equips. També es plantegen reportatges de caràcter històric o vinculats a alguna efemèrides, on sempre els protagonistes són els mateixos: els exjugadors del Barça.

La Crida. El nostre concurs. Participa deixant la teva opinió al nostre facebook i guanya una samarreta vintage del Barça!

Mira els programes al nostre canal de youtube