Diari Barça Jugadors
Diari dels Jugadors

Diari dels Jugadors

Suplement bimensual de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, editat pel diari Sport.

Diari dels Jugadors

Suplement bimensual de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, editat pel diari Sport.
DiariJugadors

El Diari dels Jugadors és fruit de la col·laboració del diari Sport amb l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. És un suplement bimensual que s'edita amb el diari Sport. Posteriorment, es fa un enviament personalitzat a tots els membres de l'Agrupació.

Els continguts del diari són relatius a l'activitat de l'Agrupació, en especial atenció als temes d'actualitat que poden ser d'interès general pels lectors, com el resum dels partits, les activitats de formació, actes institucionals, així com entrevistes a exjugadors del primer equip del FC Barcelona.

Diari num 89: Entrevista a Ramon Alfonseda, al final de la seva presidència a l'Agrupació. Partit a Betlem. Nou llibre sobre la història de l'Agrupació.

Diari num.88: Nova web Players. Programa Coach Values. Tornen els partits i els entrenaments.

Diari num.87: Homenatge a les pioneres que el dia de Nadal de 1970 van disputar el primer partit de futbol femení de la història del Club. 

Diari num.86: Una Agrupació de Jugadors encara més Barça. Futbol Femení: Valoració de l'estat actual. Trobada anual, un tast del Barça Atlètic (1970-2020).

Diari num.85: Un reconeixement al valor dels jugadors. Partit d'aniversari a L'Ametlla de Mar. Coach Values, un tast amb periodistes.

Diari num.84: Solidaris amb les malalties minoritàries. Nou local; les obres, a la recta final. Xavi Roca: "Sé que tornaré al Barça".

Diari num.83: Un passat memorable. Un futur apassionant. El futbol no s'atura. Primeres Beques d'estudis per a exjugadors.

Diari num.82: Compromesos contra el càncer infantil a Polònia. La Folgueta 65 porta 35 exjugadors a la Vall d'Aran. Primera Beca formativa de l'Agrupació.

Diari num.81: Una trobada d'homenatge a Cervera. Putellas i Ter Stegen, Premi Barça Jugadors. Basilea 1979: Commemoració del 40è aniversari.

Diari num.80: ABJ destí Sàhara, Lesbos i líban, accions amb la Fundació barça. Rafael Zuviría recorda la final de Basilea

Diari num.78: Ramon Alfonseda, de nou president de l'Abj, Partit amb els veterans del Girona, Emoció en el taller de memòria i futbol, El Sopar Anual festa de l'Agrupació.

Diari num.77: L'Agrupació reconeix Raktic seu joc net, Els partits solidaris de l’Agrupació, Tallers FEAFV: La memòria i el futbol.

Diari num.76: Onada de futbol a l'ABJ, La Folga a Verona un èxit, Tècnics amb segell a l'Agrupació.

Diari num.75: Trobada Barça Jugadors a Calella, L'equip foment de l'Agrupació va jugar a Grècia 

Diari num.74: El primer aniversario de l'ABJ femenino, curro el joc del Barça model i metodologia. Els jugadors comparteixen vivènices. Quique costas: L'Agrupació és un bé de Déu. 

Diari num.73: Messi i Sergi Roberto van recollir el premi Barça Jugadors. Asensi: "Tenim la millor Agrupació". Al costat dels infants malalts. L'essència i la historia del club. 

Diari num.72: Amb les botes posadas. Urbano el 'guardia' de l'Staff tècnic. ADN Barça mètode per a enjugadors. Coach Valles: formació per empreses.

Diari num. 69: Els jugadors de Barça també segueixen en joc. Robert: "Mai penses que seràs veterà". Explorant nous mercats: Xina i EUA. Barça i ABJ renoven el conveni.

Diari num.68: Leo Messi guanya el 7é premi Barça Jugadors.

Diari num.67: 7é premi Barça jugadors obertes les inscripcions. Perfil exjugador: José María Laredo

Diari num.65: FCB Legends un nou projecte per internacionalitzar l'Agrupació Barça jugadors. Perfil exjugadors: Miquel Ferrer.

Diari num.64: Tots amb Anty García. Perfil d'exjugador: Pere Mas. 

Diari num.63: Mascherano guanya el 6é premi Barça Jugadors. L'Agrupació tanca la temporada al Camp Nou. Ja hi ha oferta formativa per al primer trimestre.

Diari num.62: El 6é premi Barça jugadors ja té finalistes. Gran jornada Barcelonista a Sant Fruitós del Bages. La generació HH va ser recordada a l'auditori 1899.

Diari num.61: L'Agrupació ja té directiva fins el 2019. Més de 290.000 euros a ajudes a exjugadors del Club. Aprovada la peticionário presentada pel FCB i l'ABJ.

Diari num.60: L'experiència i els valors dels jugadors del Barça traspassen fronteres. Partits de Nadal: al mini i partits benèfics. Nous acords per millorar la inserció laboral.

 Diari num 59: Una seu esportiva pròpia, el somni de l'Agrupació. Les cinc copes i rècord per a Gustau Biosca. Rivaldo, Davids i Kluwertvan debutar a Panamà.

Diari num.58: Un monument a tots els jugadors del FC Barcelona. Puyol distingit com el jugador amb més 'Fair play'.

Diari num.57: Ja es coneixen els sis finalistes del 5é premi Barça Jugadors. Trobada 2014: Gran festa a Calonge i Palamós. Serveis acord amb la Fundació Baranquer.

Diari num.56: El premi Barça Jugadors, en marxa. Més ofertes per al segon trimestre. Palamós i Calonge a punt.

 Diari num.55: Triomf a Oman. Els herois de Basilea 1979, protagonistes. L'Agrupació implicada a la campana.

Diari num.54: El Barça alza un monumento para honorar a sus jugadores.

Diari num.53: Un monument a tots els jugadors del Barça. Èxit de la formació esportiva. L'equip més solidari.

Diari num.52: La formació, una raó per seguir jugant. Semifinalistes al torneig de Dubai. L'Agrupació tindrà el seu programa a Barça TV. 

Diari num.51: Xavi té el Premi Barça jugadors. Trobada: Almacelles va ser una festa. L'equip guanya a França

Diari num.50: Emotiu reconeixement a Ramallets i Seguer. L'enganxat a l'esport a Vilafranca. Lliga Indoor: segona victòria.

Diari num.49: La formació, el nou repte de l'Agrupació

Diari num 48: L'Agrupació reconeixement catorze legendas del Barça a Qatar. Acord FIFPro-EFPA. Sopar de nadal amb exjugadors i institucions.

Diari num.47: Qui juga més net? Campions a Dubai. L'EFPA celebra l'Asamblea General a Praga. 

Diari num.46: Subcampions de la lliga Indoor. Reunió APE-EFPA a Madrid. El 9 de juny robada de Jugadors a la Ràpita.

Diari num.45: Iniesta guanya el 2n Premi Barça Jugadors. Mor Basora expresident de l'Agrupació. Trobada amb els exjugadors del Bayer Leverkusen.

Diari num.44: Barcelonisme pels quatre costats. Debut empatat a la Lliga Indoor. Alfonseda al consul assesor de l'AFE.

Diari num.43: Emotiu record a Pedraza. L'EFPA, convidada a Tel Aviv. L'enganxa't amb Josep Moratalla va arribar a Viladecans.

Diari num.42: Sotscampions a Dubai. Formació per exjugadors. Iniesta guanyador del 2n Premi Barça Jugadors. 

Diari num.41: Entrevista amb Sandro Rosell: "L'Agrupació és un referent". Abidal, Iniesta i Mascherano opten al Premi Barça Jugadors.

Diari num.40: L'enganxa't a l'esport torna amb força. L'EFPA, potència al Parlament Europeu. L'equip de futbol Indoor ja és als quarts de final.

Diari num.39: Bona imatge a Alemanya. S'amplia aliança amb Würth. L'EFPA present a l'homenatge Josef Masopust.

Diari num.38: L'Agrupació del futuro ja és aquí. L'EFPA obre les portes a Europa intensa activista de l'equip de futbol de l'Agrupació.

Diari num.37: Bojan rep el primer Premi barça Jugadors. L'EFPA colabora amb la Fundació de l'extècnic barcelonista Terry. Monchoú integrant del Barça de les cinc copes, mor als 80 anys.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut