Solidaritat, família i barcelonisime al Sopar Anual de l'Agrupació

Solidaritat, família i barcelonisime al Sopar Anual de l'Agrupació

Més de 400 persones participen a l'esdeveniment de l'ABJ, amb una referència permanent als valors blaugrana i a la història viva del Club

Més de 400 persones van omplir el saló de l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona, on l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va celebrar aquest divendres 1 de desembre el Sopar Anual. En una proposta ambientada en un autèntic cabaret -on segons va explicar el mestre de cerimònies, tot s'hi valia i tot quedaria allà- el sopar va servir perquè la gran família de l'Agrupació es trobés en una cita indispensable del calendari blaugrana des de fa anys.

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, que presidia la festa, va voler destacar com els valors del Barça es posaven de manifest en l'Agrupació. Uns valors presents també en les paraules del president de l'ABJ, Ramon Alfonseda: "la solidaritat tant entre nosaltres com de cara enfora, l'Agrupació com a família i el barcelonisme són tres dels valors que han de perdurar en el temps com a pilars de la nostra entitat". Un Alfonseda que es va mostrar molt agraït al FC Barcelona, representat pel seu vicepresident Jordi Cardoner: "anem pel bon camí; hem fet fet projectes i n'estem dissenyant de nous amb La Masia, la FCB Escola, el Museu i molt especialment la Fundació". Cardoner va voler destacar el rejoveniment de l’ABJ, “i no només per la incorporació del grup d'exjugadores, sinó també per l'arribada de nous membres”.

Un dels moments més emotius de l'acte es van viure quan Ramon Alfonseda va lliurar a Luis Chavarría una samarreta en record del seu germà Sergio, membre de l'ABJ que va morir el dia 30 de setembre després de patir un infart just havent acabat un entrenament amb els exjugadors. Durant el sopar també es va estrenar un nou vídeo protagonitzat per més de 100 membres de l'Agrupació on a ritme de la música de Txarango expliquen els valors que per ells defineixen l'ABJ.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut