Els socis de l'ABJ aproven en l'Assemblea la gestió del 2016 i els nous projectes de l'entitat

Els socis de l'ABJ aproven en l'Assemblea la gestió del 2016 i els nous projectes de l'entitat

La integració del col·lectiu femení i l'enfortiment de les relacions amb el Club marcaran el 2017 de l'ABJ

L'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) va celebrar aquest dilluns la seva Assemblea Ordinària. Els socis de l'entitat van aprovar l'informe de gestió i el tancament econòmic de l'any 2016 i van donar llum verda al projecte i pressupost per al 2017. La reunió va congregar una seixantena de membres de l'ABJ a la Sala Fundació del Camp Nou.

 

Presència internacional i serveis directes a l'exjugador

L'informe de gestió presentat per la junta directiva dibuixa com a elements principals del 2016 les activitats que han donat ressò internacional a l'ABJ, com l'acció solidària #WithRefugees que es va celebrar el novembre a Grècia amb ACNUR, o els partits celebrats a Aràbia Saudita i Mèxic amb les llegendes del Barça. Xifres que reflacteixen l'activitat de l'ABJ, com les 22 persones que han trobat feina a través del servei de Borsa de Treball o les 580 hores de formació orientada al desenvolupament professional dels exjugadors del Club.

 

El Femení, el Club i les ajudes

Segons va anunciar el president, Ramon Alfonseda, un dels principals reptes de l'ABJ per aquest 2017 és la integració del col·lectiu femení, després de l'arribada de més de 50 noves sòcies a principis d'any. Des de l'àrea social s'està treballant permanentment perquè aquestes membres puguin sentir-se part de l'ABJ i es puguin beneficiar de tots els serveis. Activitats, formació, borsa de treball i acció esportiva són les quatre àrees on el col·lectiu femení ja transforma el dia a dia de l'ABJ.

Per aquest 2017 l'ABJ també s'ha marcat com a objectiu consolidar la col·laboració iniciada l'any passat amb els diferents estaments del Club, com la Fundació, la FCB Escola, Masia 360 i Barça Legends. Sense oblidar que les ajudes directes als exjugadors, gestionades per la Fundació Barça Veterans, s'estan adaptant a la nova realitat de les persones que les reben: cada vegada exjugadors més joves i amb necessitats de tenir noves oportunitats laborals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut