Els Tallers de Reminiscència tornen per triplicat i amb més exjugadors del Barça com a col·laboradors

Els Tallers de Reminiscència tornen per triplicat i amb més exjugadors del Barça com a col·laboradors

Després de l’èxit de la primera edició, el projecte social s’expandeix a tres residències de Sant Adrià del Besòs, Barberà del Vallès i Premià de Mar

El projecte Reminiscència torna amb força. Després de l’èxit del primer taller, que es va dur a terme l’any passat a la residència Ballesol Almogàvers de Barcelona, l'Agrupació Barça Jugadors desenvolupa aquest projecte de la Federació Espanyola d'Associacions de Veterans (FEAFV) en tres nous centres. Jordi Gonzalvo, un dels membres de l’Agrupació que durant el 2018 va impartir els tallers, explica que “aquest augment es deu a la demanda que hi ha hagut i que va rebre la mateixa FEAFV". 

Xavi GuzmánJordi López i Esther Torrecilla, tots dos membres de l’Agrupació, s’han afegit als també socis Jordi Gonzalvo i Javi López. Així, seran cinc els exjugadors del FC Barcelona que enguany impartiran els Tallers: Xavi Guzmán i Javi López ho faran a Barberà del Vallès, Jordi Gonzalvo i Jordi López s’encarregaran de les sessions a Sant Adrià del Besòs, i Jordi Gonzalvo i Javi López lideraran els Tallers a Premià de Mar. Igual que en l'anterior edició, el projecte es durà a terme un cop per setmana a cada centre, fins a completar 12 sessions. 

El dimecres 6 de març ja es va donar el tret de sortida a les sessions a Barberà. Xavi Guzmán explica que la primera sessió “va estar molt bé, i es nota que els 11 residents que participen en els Tallers tenen passió pel futbol”. “Durant el matí hi va haver una participació molt distesa i agradable, tot va ser molt fàcil i amè”, assegura l’exblaugrana, i afegeix que “una de les participants sap més del Barça que nosaltres. És com una enciclopèdia”. 

D'altra banda, el dijous 7 de març va ser el torn del centre de Sant Adrià. Jordi López explica que “aquesta sessió va ser una primera presa de contacte, i la veritat és que va anar molt bé. De fet, els usuaris van mostrar-se participatius i estic segur que al llarg de les pròximes setmanes s’aniran coneixent més a fons”. L'últim centre en començar els Tallers va ser el de Premià de Mar, que ho va fer passat el divendres 8 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut