L'Agrupació impulsa la tercera edició del Curs Bàsic d'Entrenador de Futbol per als seus membres

L'Agrupació impulsa la tercera edició del Curs Bàsic d'Entrenador de Futbol per als seus membres

L'edició d'enguany, que compta amb la participació de 20 alumnes, es durà a terme fins el mes de maig

20 nous participants han començat la tercera edició del Curs Bàsic d'Entrenador de Futbol, impulsat i ofert per l'Agrupació Barça Jugadors i impartit per la Federació Catalana de Futbol. L'edició d'enguany, que s'està duent a terme a la Sala Basilea del Camp Nou, va començar el passat 26 de novembre i està previst que duri fins al 17 de maig de 2019. L'objectiu de l'Agrupació és que els alumnes que en prenen part augmentin la seva formació i siguin capaços de continuar desenvolupant la seva carrera professional vinculada al futbol.

El curs consta de dues sessions setmanals, cada dilluns i cada divendres, de quatre hores cada una. Per tal d'obtenir el Diploma final, cal que els assistents realitzin, a més, un bloc de formació pràctica de 80 hores en un període no inferior a 3 mesos (que es pot fer de forma simultània al curs). 

En aquesta edició hi participen 20 alumnes, 13 dels quals són membres de l'Agrupació i exjugadors i exjugadores del Masculí i el Femení: Carlos Javier Polo, Rafael Mujica, Guillem Escriu, Laia Fusté, Marisa Quiles, Silvia Mariano, Vanessa Romero, Héctor Bueno, Robert Carrabina, Dani Fernández, Dani Tortolero i Albert Castillo. 

A Catalunya, aquest curs només l'ofereix la Federació i equival a la llicència UEFA B, que permet entrenar equips de Tercera divisió Catalana, tots els equips de futbol base, Preferent Femení i les seleccions comarcals o provincials. A partir de diferents assignatures, l'alumne aprèn els coneixements necessaris per poder ser entrenador de futbol base tant en competicions d'àmbit autonòmic com en les organitzades per la Real Federación Española de Fútbol. 

La temporada 2015-16, el president de la Federació, Andreu Subies, i el president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, van acordar dur a terme al llarg d'aquell any la primera edició del Curs Bàsic, amb expectatives de poder repetir-lo en el futur i poder convocar el següent nivell. A principis del 2017, es va celebrar la primera edició del Curs Avançat d'Entrenador de Futbol i, al mateix temps, la segona del Curs Bàsic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut