Una Agrupació integrada a l'Espai Barça

Una Agrupació integrada a l'Espai Barça

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Moix, explica als membres de l'ABJ els detalls del projecte i apunta que la seu dels exjugadors formarà part del nou recinte

La nova ubicació de la futura seu de l'Agrupació Barça Jugadors ja és una mica menys incerta. El divendres 14 de desembre el vicepresident tercer del FC Barcelona, Jordi Moix, va explicar a un centenar de socis de l'Agrupació l'estat actual del projecte Espai Barça i les qüestions relacionades amb la futura seu de l'entitat. L'Auditori 1899 va ser l'espai triat per acollir una trobada en què es van poder resoldre algunes de les inquietuds dels socis de l'Agrupació.

El primer punt de la presentació va ser l'Espai Barça. Moix va explicar que, a hores d'ara, s'està treballant en el projecte de reparcel·lació, el qual ja ha estat aprovat inicialment per part de l'Ajuntament de Barcelona. A més, va assegurar que, a l'hora d'elaborar-lo, s'han tingut en compte diversos aspectes, com ara la mobilitat (ampliant l'amplada de les voreres i augmentant el nombre de places per motos) i la seguretat (a partir d'un redisseny de les anelles de seguretat i la separació de vianants i vehicles). 

El vicepresident del Club va explicar que l'Agrupació s'ubicarà en els nous edificis que es construiran al costat del Camp Nou, tot i que aquests encara no estan definits. Tot i això, l'objectiu és que l'entitat compti amb un accés independent des de la planta baixa d'un dels edificis d'oficines del Club, garantint així la relació directa de l'Agrupació amb la resta del Campus Barça. Moix va dit que, malgrat que encara hi ha incertesa sobre la futura seu de l'Agrupació, "el que és segur és que hi ha metres quadrats assignats per la vida del Club" (fent referència a entitats com l'Agrupació, les penyes o la Fundació).

Durant la presentació es va voler fer referència, també, als futurs camps d'entrenament dels socis de l'Agrupació, que hauran de compartir amb la Barça Escola. Tot i que Moix va explicar que "estem fent el projecte per poder aconseguir la llicència", hi haurà dos terrenys de joc amb una graderia coberta amb accés independent al costat del Palau Blaugrana. A més, la zona entre els dos camps comptarà amb sis vestidors generals, un vestidor per a entrenadors i una infermeria, entre d'altres. El vicepresident blaugrana va acabar la seva explicació fent referència a l'estadi Johan Cruyff, que s'ubicarà a Sant Joan Despí, i a les obres de reforma del Camp Nou (que es preveu que durin quatre anys).

Entre els assistents a la trobada hi havia exjugadors del primer equip, com ara Paco Fortes, Jordi Moix, Ramon Alfonseda, Josep Palau, Carla Tomàs i Samuel Okunowo. També hi havia Pepito Ramos, Josep Maria Laredo i Josep Lluís Genovart, membres de la Comissió Gestora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut