El Seguim en Joc visita els Tallers de Reminiscència

El Seguim en Joc visita els Tallers de Reminiscència

El nou capítol del programa de l'Agrupació, que s'emet a Barça TV, també sotmet al Test ABJ a l'exblaugrana Damià Abella

El programa "Seguim en Joc" que s'estrena el diumenge 4 de novembre a les 14.30 hores per Barça TV està dedicat, en gran part, als Tallers de Reminiscència que s'estan duent a terme a Barcelona de la mà de l'Agrupació Barça Jugadors.

El reportatge, dins la secció Històries ABJ, mostra una de les sessions de dues hores que tenen lloc un cop per setmana a la residència Ballesol Almogàvers de Barcelona. Aquest és el primer cop que els Tallers se celebren a Catalunya, gràcies a la col·laboració entre l'Agrupació i la Federació Espanyola d'Associacions de Veterans de Futbol (FEAVF). Els exjugadors blaugranes Jordi Gonzalvo i Javi Delgado són els encarregats de liderar els Tallers.

A través d'imatges i vídeos s'intenta que els participants recordin vivències del passat, sobretot aquelles lligades al món del futbol. L'objectiu és que els usuaris estimulin els seus records a partir de diferents activitats, com ara la "porra", que consisteix en què els participants triïn el que creuen que serà el resultat del pròxim partit del FC Barcelona. La setmana següent se'ls pregunta què van apostar i qui creuen que ha guanyat el joc.

L'Històries ABJ acaba amb la visita de Carles Rexach als Tallers. L'actual vicepresident institucional de l'Agrupació va participar en les activitats plantejades durant la cinquena sessió i els usuaris van poder fer-li preguntes relacionades amb la carrera de Rexach com a jugador i entrenador del Club. 

El "Seguim en Joc" d'aquest diumenge també comptarà amb la presència de l'exjugador Damià Abella, que se sotmetrà al Test ABJ. Abella va jugar al primer equip del FC Barcelona durant la temporada 2004-2005 i participa de manera habitual en els partits de l'Agrupació i en el programa Coach Values. 

El programa tancarà amb un concurs fet a exjugadors del Club i membres de l'Agrupació. A tots se'ls formula una pregunta: "qui no va vestir mai la samarreta del Barça: Mario Balotelli, Alfredo di Stefano o Mario Kempes?". Les seves respostes es resoldran al "Seguim en Joc" d'aquest diumenge. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut