L’Agrupació lliura les medalles esportives

L’Agrupació lliura les medalles esportives

Onze exfutbolistes blaugrana van rebre a la nova seu de l’Agrupació les medalles pels mèrits esportius aconseguits la temporada 2019-20

Després d'un any de pandèmia l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona va poder lliurar les medalles i els trofeus de màxims golejadors de la temporada 2019-20 als seus socis. L'acte, que es va fer aquest dimecres 24 de març a la nova seu de l'associació, va comptar amb un total d'11 exjugadors que van rebre medalles per haver aconseguit disputar 50, 100 i 200 partits així com esdevenir màxims golejadors de les competicions.

En el primer acte celebrat a la nova seu de l’Agrupació, els socis es van poder tornar a reunir, tot mantenint la distància de seguretat i extremant les mesures sanitàries corresponents. L’acte el va presidir Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació, i Sergi Pérez, directiu de l’Àrea Esportiva, va comptar amb els futbolistes Enric Sala, Genís Bassas, Jordi Gonzalvo, Javier Botella, Òscar Ollés i Jordi Martínez per a la condecoració de la medalla de 50 partits disputats amb l’equip de l’Agrupació. També  Javi Delgado, David Fuentes i Joan Carles Hidalgo pel seu centenar de partits, així com Miquel Sangenís per aconseguir lluir la samarreta blaugrana en 200 partits amb l’Agrupació. D’altra banda, van aixecar el trofeu els màxims golejadors Jordi Martínez i Oscar Ollés, i va repetir com a pitxitxi Cristina Jiménez que encadena la consecució del títol per segon any consecutiu. Van formar part de l’acte els entrenadors Joan Carles Hidalgo, del Femení i Pere Aleix de l’equip de més de 55 anys.

Lliurament Medalles Web 02

Els problemes de la pandèmia

L’any 2018 es va decidir traslladar l’acte d’entrega de medalles del sopar anual i dur-lo a terme als partits d’estiu amb el Camp Nou de fons. No obstant això, l’arribada de la Covid-19 va impedir poder celebrar la segona edició de l’acte a l’estadi. Tanmateix, aquest fet va permetre inaugurar amb una part de socis els nous espais de la nova seu social de l’associació. Ramon Alfonseda es va mostrar orgullós de rebre gent a l’espai i esperançat per a poder ben aviat, “quan acabi tot, dur a terme una gran festa en què hi puguem estar tots i també la nova junta directiva”. En relació amb el futur del Club va destacar que “cal que totes les entitats que estem al voltant del Barça col·laborem en ajudar-lo a créixer i aconseguir el club que esperem tenir”. En la mateixa sintonia el president va parlar del futur de l’Agrupació “nosaltres també volem créixer, millorar, tant amb els joves com amb els grans”. 

Relacionat amb el fet de seguir en joc, Sergi Pérez directiu de l'Àrea Esportiva va explicar que es continua treballant des del departament per a poder "continuar quan ens deixin". Va afegir "tenim moltes coses aturades, però quan la pilota pugui rodar hi haurà moltes coses a fer". No obstant això, va recordar que per no perdre "el sentit d'Agrupació" s'han incentivat les jornades de padbol, el nou esport que està creant afició entre els membres de l’associació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut