Nou trimestre, noves formacions

Nou trimestre, noves formacions

A l’anglès se sumen cursos d’àmbit digital i social dirigits a exfutbolistes del FC Barcelona

L’arribada de l’abril obra el segon trimestre de l’any i amb això l’Agrupació renova els seus cursos de llengua anglesa i s’afegeixen tres noves formacions transversals que permetran formar-se en el camp digital i social.

En un món globalitzat com l’actual és imprescindible dominar la llengua anglesa. Per això s’han renovat els cursos d’Anglès i l’especialització per a entrenadors per a potenciar el coneixement d’aquesta llengua per als exfutbolistes blaugrana. Els cursos d’Anglès començaran la setmana del 19 d’abril i acabaran la setmana del 21 de juny, com sempre hi haurà diferents nivells per a tothom. Cada soci podrà triar entre els següents quatre nivells: Basic English, Low Intermediate, High Intermediate i Advance. No obstant això, en cas de dubte, es realitzarà una petita prova per determinar el nivell. 

D’altra banda el curs d’Anglès per entrenadors començarà l’última setmana d’abril i acabarà simultàniament amb l’altre curs de llengua la setmana del 21 de juny. Aquí també hi haurà dos nivells l’Upper-intermediate i l’Advance. 

Nous cursos transversals

Els tres nous cursos que s’afegiran aquest trimestre permetran als socis de l’Agrupació poder créixer de forma transversal. A partir d’aquestes propostes podran conèixer una mica millor la tecnologia, així com dinàmiques per millorar el treball en grup per a fer equip i eines per afrontar de la millor forma la jubilació.  

CloudComputing: Einer 2.0 per treballar al núvol. En aquesta formació els membres aprendran a fer servir el que s'ha batejat com a 'Cloud Computing', és a dir, els serveis que ens permeten guardar i accedir als nostres arxius des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. En aquest curs s’aprendran quines són les eines per a treballar en equip, accedir als documents, millorar la productivitat. Diferents recursos que permetin que l’ús de la tecnologia sigui més senzilla.  El curs estarà impartit per Jordi Flamarich, periodista, consultor i formador en comunicació 2.0. Aquest començarà el 17 maig i es realitzarà cada dilluns i dimecres de 18 a 19.30 fins al 14 de juny.

Fem equip! Joves, pares i entrenadors/es. En aquest curs els socis trobaran eines per fer equip a partir de la cohesió dels joves i les seves famílies. La metodologia d’aquest curs se centrarà en sessions participatives basades en les experiències dels assistents, com també l’exposició i estudi de casos reals. El curs estarà moderat per Jaume Martí, psicòleg esportiu, director del centre Psicosport i simpatitzant de l’Agrupació. Les sessions seran cada dijous de 17.30 a 19h i aniran del 13 de maig fins al 17 de juny. 

Prepara’t per la jubilació. En aquest webinar de tres sessions es prepararà de la millor manera als membres de l’Agrupació per a la jubilació. Tot centrat en poder fer una adaptació positiva i saludable cap al nou cicle vital. Cada una de les sessions comptarà amb experts en diferents camps com la planificació legal, la planificació econòmica i la planificació asseguradora. Cada una de les sessions durarà 1h i 15, i seran els dimarts 11, 18 i 25 de maig. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut