L’Agrupació de Jugadors celebra aquest dissabte una jornada especial al Museu

L’Agrupació de Jugadors celebra aquest dissabte una jornada especial al Museu

També es lliuraran les insígnies als membres de més antiguitat

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona celebrarà aquest dissabte 12 de febrer una jornada especial per commemorar el 63è aniversari de la creació de l’entitat, el febrer de 1959. El Museu del Club rebrà la visita de diferents exjugadors i exjugadores blaugrana, i l’Agrupació lliurarà les insígnies als membres que fa 10, 25 i 50 anys que en socis i sòcies.

40 anys de la Segona Recopa d’Europa

Al llarg del matí del dissabte, a la primera planta del Museu s’hi instal·larà un punt informatiu de l’Agrupació, on aniran passant exfutbolistes blaugrana i també s’hi exposaran alguns dels trofeus que hi tenen relació. És el cas de Tente Sánchez i Josep Moratalla, integrants de la plantilla que va guanyar la segona Recopa d’Europa (1982), Paco Clos, Pere Valentí Mora, Ramon Alfonseda -autor del gol que va significar la Copa de 1971-, o bé d’Africa Ocaña i Anna Solernou, integrants de la plantilla que el 1994 va dur a les vitrines del Museu el primer títol oficial del FCB Femení: la Copa de la Reina.

Horari previst de presència d’exjugadors al Museu:

  • 11 hores. Ramon Alfonseda i Pere Valentí Mora.
  • 12 hores. Tente Sánchez, Josep Moratalla i Paco Clos.
  • 13 hores. Africa Ocaña i Anna Solernou.

Per primera vegada, insígnies de 50 anys

Malgrat que l’Agrupació de Jugadors es va constituir el 6 de febrer de 1959, no va ser fins el 1972 que es van començar a registrar els membres de manera oficial. Això vol que dir que aquest 2022 hi ha el primer grup de socis amb 50 anys d’antiguitat a l’Agrupació. Ells, i fins a 45 membres més que aquest any commemoren els 10 o els 25 anys, s’aplegaran en un acte privat al Camp Nou per rebre la distinció.

Una campanya per reivindicar el paper de l’exfutbolista blaugrana

Coincidint amb el 63è aniversari, l’Agrupació de Jugadors ha llançat la campanya “Més Que Passat”, en què es reivindica la figura de l’exfutbolista del FC Barcelona com a portador de valor per al Club i la societat. Dues icones com Ladislau Kubala i Alexia Putellas representen la mateixa essència tot i que de generacions de futbolistes blaugrana completament allunyades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut